sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Viikonloppuja!

Pieni pyryharakka juoksee vessaan, käännähtää vielä ovella katsomaan äitiä ja huudahtaa "viikonloppuja!". Emme tiedä, mistä hän on tämänkin sanonnan sanavarastoonsa poiminut.

Tämä viikonloppu on ollut mukava. Vauva on alkanut nukkua taas ainakin satunnaisesti myös pidempiä päiväunia. Olemme ehtineet laittaa pihaa vähän enemmän kesäkuntoon ja vierailleet Uudessakaupungissa Minifarmi-tapahtumassa. Siellä esikoisen suosikki oli eläinten sijaan vpk:n auto vuosimallia 1955. Eilen tehtiin myös iso satsi ruokaa ensi viikkoa ajatellen. Esikoinenkin osallistui innolla lihapullien tekoon.

Nyt ollaan mummolassa. Vauva on nukkunut kohta kolme tuntia!!! Uskomatonta. Olen jo ehtinyt juoda useamman kupillisen kahvia,  syödä mustikkapiirakkaa, vierailla esikoisen kanssa omassa mummulassani ja lukea kaksi lehteä. Nyt makaan sohvalla ja ihmettelen... Tietenkin sitä miettii, että mitä kaikkea olisikaan kotona ehtinyt tällaisten päiväunien aikana puuhastelemaan, mutta luultavasti on hyvä, ettemme ole kotona. Tuleepahan kerrankin levättyä kunnolla.

2 kommenttia:

  1. Teillä ihanan aurinkoista ja niin kesäisen näköistä. Meillä ei ole juuri aurinkoisia päiviä ollut. Vettä tulee vähän väliä ja lämpöä enimmillään 10 astetta. Tosin perjantaina vähän enemmän mutta sitten tulikin myrsky ja vei lämmön sekä auringon mennessään. Mutta vielä se kesä tulee tänne susirajallekin tai ainakin uskon niin.

    VastaaPoista
  2. Joo me taidetaan asua ihan toisella laidalla teistä katsottuna :) toivottavasti se kesä tulee pian niin sinne kuin tännekin!

    VastaaPoista